Kernwaarden

Flexibiliteit

Bij Kinderopvang De Cocon streven we naar maximale flexibiliteit, binnen onze mogelijkheden. We denken in oplossingen en hechten veel waarde aan service en klantgerichtheid. Onze ruime openingstijden bieden mogelijkheden voor opvang op wisselende dagen, en we denken graag mee met ouders om aan hun individuele behoeften tegemoet te komen.

Vertrouwen

Vertrouwde en verantwoorde zorg staat bij ons centraal. Dankzij ons vaste team, de bekende omgeving, de heldere pedagogische kwaliteit en de warme huiselijke sfeer ervaren kinderen bij ons plezier, rust, regelmaat en vertrouwen. Onze toegewijde en goed opgeleide pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen met liefde en enthousiasme. Samen bouwen we een sterke band op met zowel de kinderen als de ouders.

Plezier

Bij Kinderopvang De Cocon hanteren we een prettige, open benadering naar kinderen, ouders en ons team. We streven naar een voortdurende communicatie en creëren een vrolijke, warme, persoonlijke en liefdevolle omgeving waar iedereen plezier heeft.

Spelenderwijs ontwikkelen

Wij spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van jonge kinderen. Gedurende de dag besteden we veel aandacht aan gerichte activiteiten die aansluiten op de leeftijd en ontwikkeling van elk kind. Dit betekent dat we bij de jongsten veel één-op-één interactie bieden, en voor peuters uitdagende activiteiten aanbieden die hun ontwikkeling stimuleren. Vrij spel speelt ook een belangrijke rol, omdat spelenderwijs ontwikkelen bijdraagt aan de groei van elk kind.

Vitaliteit

Bij Kinderopvang De Cocon hechten we veel waarde aan vitaliteit en gezondheid. Dit betekent dat we zoveel mogelijk buiten spelen, dagelijks vers fruit aanbieden en regelmatig sportieve activiteiten organiseren, zoals beweegkriebels. We willen de kinderen stimuleren om actief te zijn en een gezonde levensstijl te omarmen.